måndag 24 januari 2011

Beachkavalkad!!!

Oj, oj... nu har det gått två veckor och vi har inte skrivit något! Konstigt nog kommer vardagen även hit och dagarna går. Men vardagen här är långt från den vi är vana vid hemma.... Vi har det super gott och tar det lugnt. Vi är inte lika aktiva som tidigare och har väl inte så himla mycket att skriva om helt enkelt. Ungefär som hemma fast annorlunda! Här innefattar vardagen strand, marknader, utflykter... :-)
Vi har hittat en jättefin strand som vi åker till varje gång det vankas bad. Nai Thon heter den. Klart turkost vatten, fin sand och sköna bad... Enligt många den finaste stranden på Phuket. Den hittade vi så klart när vi åkte fel en dag!
Pappa, jag vill bada!

 När en jätte gullig dam från england frågade om vi ville ha hjälp med lite barnvakt så vi kunde bada ihop tackade vi gladeligen JA!
Här kommer en bråkdel av bilderna.... Tjo Hoooooooo!!!!



I AM the King of the Sea!

Såg du! Den var så här stor!

Take me away and loose me forever!!

Splash!!!


Blubb, blubb! Down under!









Vi älskar att läsa era kommentarer och tycker det är superkul att vi har så många följare! Vi har nu varit borta halva tiden och saknar så klart er där hemma jätte mycket! Until next time, simma lugnt. Det kommer inte vi att göra :-)



2 kommentarer:

  1. Kom hem och skotta snö som riktigt folk!
    ;)

    SvaraRadera
  2. Fantastiska bilder - som vanligt! Härligt med en uppdatering, var nära att skicka ut en efterlysning! Var säker på vad än vardagligt ni skriver om så är det vansinnigt mer spännande än -15, dålig snö och mörker. Smoches! // Cicki med två- och fyrfota gubbar

    SvaraRadera