tisdag 7 december 2010

Sista dagen i Änglarnas stad (Bangkok)


Igår var vi tillsammans med alla andra turister och kikade på den vilande Buddhan. En gigantisk förgylld liggande Buddha. Den var väsentligt större än någon av oss hade trott. Vacker och mycket imponerande! Hela området inne i templet var lugnt och harmoniskt. Där figurerade ett antal vaktande stenstatyetter som man mest förknippar med tecknade filmer, typ Kung-Fu Panda...!?!
Mr. Miyagi!




Vi fortsatte förbi alla Tuk-Tuk raggande chaufförer (varav en påstod sig ha jobbat på Skanska, vilket gjorde oss mycket vänligt inställda till denne man, NOT!) ner mot floden där vi åt och åkte över till Wat Arun, 3 Baht per person.
Barnsäkert, yeah right!!!














Ett storslaget tempel med extremt branta trappor, inget för den höjdrädde! Väl däruppe får man en fantastisk utsikt över Bangkoks stad och floden.










Wat Aruns branta trappa!
Hagaborna fikar igen!!!

Just nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att flyga till Krabi. Där väntar 8 dagar av ingenting!!! Det vill säga, sol, pool och liggstol! 

1 kommentar:

  1. Sol! Haha! Det var ett tag sedan jag såg den ... Jag gör solhälsningen varje dag i hopp om att den ska visa sig, men är svårflörtad.
    /Helena

    SvaraRadera