tisdag 28 december 2010

Vi flytt' int'!...eller okej då...

Vräkta från vårt fina hotell...


Känn ingen sorg för mig, Twinbay Resort...






Det kom ett fax; Sir, this message come for you.
Eeeeh...?
Där står det att resebyrån har bokat vistelsen till 27/12 (dvs samma dag som faxet kom) istället för den 5/1 som det var planerat från början. Nya gäster var på väg in och personalen undrade varför vi stod och hängde vid poolbaren.

Förhandlar-Rizwan tog telefonen påeldad av en milt uttryckt uppjagad Helena. Gilla och Patrik lutade sig lugnt tillbaka och tittade på skådespelet. Låt spelen börja!
3,5 timme senare efter flera turer fram och tillbaka om vilket hotell, vilken nivå (läs stjärnor) samt andra kompensationer (ännu ej utredda) anländer en pick-up lastad med familjen Taikon till Nakara Long Beach Resort.
En lastbil kommer lastad, med vad då?

Vi kan konstatera att vi bytt upp oss ännu en gång. Nu är det endast 41 steg till havet.


Innan dess har vi hunnit vara på en julmiddag med en enorm buffé med allehanda uppträdanden á la talangjakt 2010 på thailändska...


Vad gör de på scen, pappa? Eh...vet inte.

Jultallrik direkt från grillen!

Mums!!!

Vi har också haft blodvite med ett uteblivet sjukhusåk...
Astrid trampade på något vasst på stranden och skar upp tån. Som tur var fanns det en fantastisk amerikansk läkare på plats och kunde plåstra om henne. Så då slapp ju ambulanshelikoptern komma och hämta mamma Nenna ;)
Astrid har badförbud i några dagar men får lov att titta på hur mycket DVD hon vill! (Men vad hjälper väl det...?)


Nu har vi som sagt landat på vårt nya hotell och med 2 pooler, 200 graders horisontvy (Rizwans egen mätmetod) och en bar alldeles vid stranden känns livet lika bra som innan!!!

Här är det snart gala middag på nyårsafton så vi funderar på att sy upp lite festkläder... Närå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar