onsdag 8 december 2010

Sol, pool och liggstol...

Flygresan till Krabi gick över alla förväntningar bra! Trots lite försening innan start och kraftiga luftgropar var Alice en liten pärla. Efter fyra dagar i Bangkok kanske hon redan börjar bli luttrad...
Hon tror också numera att offentliga toaletter - vare sig det är på tempelområden eller shoppingcentra - är amningsbås... Nöden  har ingen lag..
Väl framme i Ao Nang blev vi lite förskräckta. Värsta turisthålan. Mallorca anno 1985. Här har Svensson hittat sitt andra hem och traskar ogenerat omkring i badbrallor med späcket hängande utefter byns enda överexploaterade affärsstråk. Huga! Inte visar de respekt för befolkningen direkt som desssutom är övervägande muslimer. Vi däremot är mycket mer ödmjuka gentemot den muslimska personalen på vårt hotell genom att smuggla in öl på rummet och dricker den över ett parti dobbel (yatzy) :-)

Vi fick till en början ett rum som vi var sådär nöjda med varpå Förhandlar-Rizwan tog saken i egna händer och Vips hade vi en Pool villa med egen liten terass från vilken man kan gå direkt ner i poolen. Life is good! :-)   
Ao Nang Orchid Resort
Living the good life...
Badkruka!
Also living the good life!

Rizwan Knape!



Blubb, blubb, blubb...


Vill du ha en cykel, en docka, pengar?
Pappa ger dig vad som helst!

3 kommentarer:

  1. Åhh, vad mysigt ni har det. All lycka till er
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Aaaahhh, looks velly, velly good! Låter bra att FörhandlarRizwan är i form - kan ni åka i förväg och fixa vårt boende? I'd like a house by the beach, please :)

    SvaraRadera
  3. Ao Nang är verkligen Thailands kanarieöarna. Jag kunde ha varnat er men visste inte direkt var ni skulle. Men med det boendet kanske ni kan se förbi det..=)
    Låter helt underbart! Jag vet inte varför jag fortsätter läsa och plåga mig..=)
    kram på er!
    /Jennie och Theo

    SvaraRadera