fredag 31 december 2010

Mat, Mygg, Massage och Moln...

Werner & Werner!
Efter mycket påtryckningar tvingades Rizwan och Patrik att gå en Thai Cookery School. Inte för att de inte kan laga mat (tvärtom de lagar i princip all mat hemma) utan för att deras respektive inte når upp till de förkunskaper som krävs (läs koka ris). 4 rätter avhandlades och förväntningarna på hemmaplan har ökat dramatiskt från stora till större. Tyvärr fick de inte lära sig hur man gör en "hot plate" som ser mycket mer avancerat och dramatiskt ut på restaurang...

Hot, hot, hot...
Banana-pancake på stan!!! Yummie!!!
Att det finns insekter i tropikerna visste vi men att de var tränade mördarmaskiner med en omättlig blodtörst hade vi inte riktigt räknat med. Nenna gick ett par tuffa ronder mot en mutant-mosquito. 
Utgången blev inte riktigt som Nenna hade tänkt sig...
Men nu är myggj-n död!

Vi har fallit till föga för alla "massage, massage, massage..." rop och har lagt oss på maddrasserna för att bli knådade. Vi har också gått med på att fixa våra stackars fötter. Gud vet vad de använde för medel, men tånaglarna var gula efter deras behandling... Fast mjuka fötter fick vi!
Man kan välja mellan en skön oljemassage eller ett tufft pass som innefattar både armbågar och hälar (massörens hälar och armbågar alltså).





Down & out!
Nu ska vi bli fina...




















Trots gåvor och offer till vädergudarna varje morgon har solen uteblivit några dagar med regn som följd och sparsamt med pooldopp. Men det växlar ganska mycket så det brukar bli fint på förmiddagen för att övergå till regn på eftermiddagen. Hur som helst så håller sig temperaturen på runt 28 grader hela dagen. Helt ok!

De dimhöljda bergens turister...

A night on the beach!

Alice som det A-barn hon är har nu lärt sig borsta sina två tänder alldeles själv. Hon saknar dock tidsuppfattningen något och kan hålla på hur länge som helst med borsten.


Borsta tänderna när du är riktigt glad...
Ikväll blir det nyårsfirande på äkta Thai-manér...Too loud, too much and all night long!!!

From all of us to all of you a Happy New Year!!!!!!

1 kommentar: